Zottegemse aanrader met véél cameraderie: Vlaamse Ardennen rit Vespa Romeo’s!

Wie wil genieten van de Vlaamse Ardennen raden we de Vlaamse Ardennen rit van de Zottegemse vespaclub de Vespa Romeo’s aan. Afspraak op zondag 29 augustus aan het ontmoetingsentrum van Sint-Goriks-Oudenhove.

De rit maakt deel uit van de nationale toerkalender van de Vespa Club Belgium en is dus ook om die reden niet te versmaden. Het parcours brengt je langs enkele mooie hellingen bekend van de Ronde van Vlaanderen en uiteraard zullen ook enkele Vlaams Ardense kasseistroken je wesp testen. Het traject omvat twee grote lussen van +50 kilometer met het ontmoetingscentrum van SGO als start- en aankomstplaats. Het vertrek is voorzien tussen 9 en 10.30 uur.  Inschrijven kost 15 euro en kan via vczottegem_rit2021@bassie.be. Met een mens van goede wil, attitude, zin voor veel avontuur, levenslessen en camaraderie op het programma en gegarandeerd ook een ontbijt, broodje, Romeo-burger en een gegeerd aandenken. De dag zelf inschrijven kan zeer zeker, al is de kaart dan beperkter. (lees verder onder de foto)

Meer info over Vespa Romeo’s?

Facebookpagina Vespa Romeo’s

Inschrijven kan via onderstaande link

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdRLs1I6QsQKcTtN4aYiGfbreVw9cIfbQc1dGeu2ehibuQLhQ/viewform0

Dat Romeo’ke? Echt een aanrader! Klik op een van de foto’s hieronder en stuur bericht

 

 

X