Gijzel Kirmesse, een uiting van levensvreugde 

Een volksfeest voor iedereen.

Wat ooit kleinschalig begon, is intussen uitgegroeid tot een volwaardige en gevarieerde kermis. Gijzel Kirmesse 2021 is een gezonde melange van muziek, optredens, rommelmarkt, animatie, sport, lekker eten, pittige evenementen en vooral een volkse sfeer. Een aantrekkelijke,  gratis en fantastische kermis wordt het van vrijdag 27 tot en met maandag 30 augustus 2021. Een uiting van levensvreugde. De zorg voor een sterke inhoud, voor veiligheid, laagdrempeligheid is al jaren de basis van het succes van ‘Gijzel Kirmesse’.
Het beloven vier dolle feestdagen te worden. Tijdens ‘Gijzel Kirmesse’ verandert het dorpsplein in één grote feestzone waar de meest uiteenlopende disciplines aan bod komen. We kijken er samen met zijn allen naar uit en het aftellen naar de ‘kirmesse’ is begonnen. Vier dagen sfeer en gezelligheid. Het platform van de Gijzenzeelse verenigingen pakt voor de editie 2021 van de kermis uit met een ijzersterk programma. De organisatoren raken duidelijk niet aan de kwaliteit en kwantiteit van de feesten. Er zijn veel vaste waarden en ook nieuwigheden. Het is enig in ons land.  Ruim 100 vrijwilligers van Gijzenzeelse verenigingen zetten hun schouders onder de organisatie van de ‘Kirmesse’. Dat men in Gijzenzele vier dagen lang kan feesten zonder daar een financiële kater aan over te houden, heeft men te danken aan het platform van Gijzenzeelse verenigingen. Het hele dorp is klaar voor de ‘Kirmesse’. Het is uniek voor een kleine deelgemeente met zo’n duizend inwoners.
Het platform van Gijzenzeelse verenigingen trakteert de feestgangers op veel events en een resem optredens. Met de optredens van DJ Danny Gaethofs, DJ’s Dave & Danny, Die Verdammte Spielerei, DJ Lolo, Koninklijke Harmonie Con Animo, The Ballroom Bogards, Obias XXL, Yves Segers, DJ Boer Boerie, Fabienne Delanghe, Fifty’s Fever en DJ Geert is het opnieuw volop ‘music-time’ in gezellig Gijzenzele. In de eerste plaats is de ‘Kirmesse’ een sfeerfeest. ‘Gijzel Kirmesse’ staat voor volkse leute en plezier. De kermis is een cocktail van optredens, attracties, wielerwedstrijden, kaartspel, rommelmarkt, eetfestijnen, aperitiefconcert, cava bar, pop-up café, kinder- en straatanimatie, ludieke act ‘sjampetter’, ontbijt, quiz, veel eten en drinken. De feestelijkheden worden uitgewerkt door de bewoners zelf. Ze hebben er hun handen mee vol. Ze doen het nog altijd met hart en ziel. Op maandag 30 augustus is er traditiegetrouw een plaats voor een sereen moment. Er is een dienst ter nagedachtenis van de overleden parochianen.
Er komt geen sleet op het platform van Gijzenzeelse verenigingen dat met veel enthousiasme het programma van Gijzel kirmesse presenteert. Je mag in Gijzenzele vier dagen ongestoord feesten. Typerend voor Gijzel Kirmesse: mensen van verschillende achtergronden komen er samen om tijdens Gijzel Kirmesse even alle zorgen te vergeten. Ze verdwalen in de Gijzelse vreugde. Neem deel aan Gijzel Kirmesse. De bedoeling is dat het epicentrum van de feesten, het dorpsplein in Gijzenzele, een ontmoetingsplaats wordt waar mensen zelf de sfeer maken. Authentieke ambiance. Een concept dat perfect in Gijzel Kirmesse past. Alle medewerkers zijn klaar om je vanaf vrijdag 27 augustus tot en met maandag 30 augustus 2021 een fantastische kermis aan te bieden. Een volksfeest voor iedereen.
Er mag tijdens Gijzel Kirmesse 2021 serieus van jetje gegeven worden. Maar zo’n uitgebreid programma zou niet mogelijk zijn zonder de sponsors, de inzet en creativiteit van zo’n honderd medewerkers die Gijzel Kirmesse heel genegen zijn. ‘Gijzel boven’ .Bedankt. Alleen nog duimen voor zomerse temperaturen.
X