Archieffoto © Shotokan Karateclub Zottegem

Nieuwe seizoen Shotokan Karateclub Zottegem start op 1 september

Karateclub Shotokan Zottegem start op woensdag 1 september met een nieuw seizoen. De lessen gaan door in de sporthal op de site Bevegemse Vijvers. Tijdens de maand september zijn er gratis initiatielessen.

“We zijn een sociale club die belang hecht aan volgende karatecode: zelfcontrole, discipline, etiquette, zelfkennis, eerlijkheid en inzet”, licht PR-verantwoordelijke Dimitri De Groote toe. “Jong of al iets ouder, man of vrouw, in topconditie of nog nooit een paar loopschoenen van dichtbij gezien, zowel de competitieve als recreatieve sporter kan bij ons terecht. We heten je vanaf woensdag 1 september graag welkom tijdens één van de gratis initiatielessen en de start van het nieuwe seizoen. Neem vrijblijvend contact op via: info@shotokan.be. Meer informatie over karate in zijn totaliteit en de club is terug te vinden op onze website www.shotokan.be, Facebook via ‘shotokankarateclubzottegem’ en Instagram via ‘shotokan.zottegem’.”

X