Vaccinatiecentrum Zottegem sluit de deuren

Eerstelijnszone Panacea laat weten dat de twee vaccinatiecentra op haar grondgebied, Zottegem en Herzele, zullen fusioneren. het vaccinatiecentrum in Zottegem zal de deuren sluiten.

“We willen alle inwoners van harte bedanken voor hun medewerking. 93% van de inwoners die werden uitgenodigd, is intussen minstens 1x gevaccineerd. Dankzij hen kunnen we deze hoge cijfers voorleggen en staan we samen sterk tegen corona.”, aldus de 6 Burgemeesters van Eerstelijnszone Panacea (Brakel, Herzele, Lierde, Oosterzele, Sint-Lievens-Houtem, Zottegem) “Om een efficiënte organisatie te waarborgen in deze laatste fase van de vaccinatiecampagne, zullen de twee centra fusioneren en zal er enkel nog gevaccineerd worden in het Vaccinatiecentrum in Herzele.”

“Door de Zottegemse fuifzaal weer vrij te maken, wordt de mogelijkheid gecreëerd om opnieuw sport- en fuifactiviteiten te laten doorgaan”, voegt de Zottegemse burgemeester Jenne De Potter (CD&V) toe. “Uiteraard steeds volgens de richtlijnen en voorwaarden van het overlegcomité dat hiervoor het regelgevend kader creëert. Op 8 september zijn in Zottegem de laatste prikmomenten ingepland. Vanaf 9 september tot midden oktober, zal er enkel nog geprikt worden in Herzele, telkens op donderdagavond tussen 17u00 en 19u00. Personen die nog een afspraak hebben in Zottegem na 8 september worden persoonlijk op de hoogte gebracht van de locatiewijziging. Ben je nog niet gevaccineerd? Een eerste prik kan nog ingepland worden tot en met 23 september. Contacteer dus snel het callcenter om een afspraak in te plannen!”

X