Aanrader: Rommelmarkt in Bar Dassenhoek Grotenberge

In de zomerbar Bar Dassenhoek gelegen aan Pardassenhoek in Grotenberge kan je ook dit weekend terecht uiteraard, maar zeker zondag 29 augustus is een bezoek aan te raden want dan is er een gezellige rommelmarkt met tal van randactiviteiten, muziek en foodtrucks.

Over Bar Dassenhoek (check de Facebookpagina via deze link)

“Ingesloten door groene velden, omsingeld door plattelandse sferen en omarmd door vertrouwelijk gezelschap, brengt Bar Dassenhoek een knusse zomerbar in de Vlaamse Ardennen. Een Zottegems concept waar gezelligheid, samenzijn en vrienden elkaar omhelzen”

Vrijdag

Optreden Gentse collectief/label HS71: check Facebookevenement voor meer info

Zaterdag

Open vanaf 14 uur

Zondag: Rommelmarkt

Er worden plaatsen voorzien voor maximum 50 standhouders. Inschrijven kan nog steeds, via https://forms.gle/mDe1gvoZd4ahUE8D8. Er zijn nog zo’n 10 plaatsen over. Bedoeling is er een gezellige dag van te maken. De start is voorzien om 9 uur met een ontbijt voor de eerste bezoekers. ’s Middags en ’s Avonds zijn er foodtrucks en er is ook een muzikaal intermezzo door Potte pee.

X