Con Animo fleurt Gijzel Kirmesse op

Aperitiefconcert op zondag 29 augustus om 11 u

Noteer met stip. Op zondag 29 augustus om 11 u concerteert Con Animo op het groot podium in Gijzenzele. Benieuwd hoe het aperitiefconcert van de Koninklijke Harmonie Con Animo zal klinken?
Velen kijken er naar uit, een pak muzikanten samen op het podium om hemelse muziek te bundelen.
‘Stilaan kunnen we de draad weer oppakken en wordt het leven zoals voorheen. Beetje bij beetje krijgen we onze vrijheid terug. We zijn blij dat we op zondag 29 augustus het aperitiefconcert op Gijzel Kirmesse mogen verzorgen’, klinkt het optimistisch en strijdvaardig bij voorzitter Pieter Vermassen, het bestuur en de muzikanten van de Koninklijke Harmonie Con Animo. Met het concert op Gijzel Kirmesse kunnen de muzikanten van Con Animo – na alle corona-ellende – eindelijk nog eens tonen waarin ze uitmuntend in zijn, het publiek een zalig concert bezorgen. Met duivels genoegen en in perfecte harmonie. Dit concert mag je niet missen. Een perfect aperitiefconcert wacht. Zij die nooit een concert zagen van Con Animo, zak gewoon eens af naar het dorpsplein in Gijzenzele en kom gewoon eens kennis maken met de muziek van Con Animo. Hoog niveau. Zeker weten, de harmonie Con Animo palmt Gijzenzele in. De harmonie wil nog maar eens haar veelzijdigheid tonen. Con Animo staat voor onstilbare podiumhonger, veel durf, aangeboren muziekdrift, en vooral veel goesting. Smul mee van de verrassing die Con Animo te bieden heeft op het aperitiefconcert. De harmonie slaagt er telkens in om uit te pakken met stukken vol dynamiek en verrassingen. Het belooft een heel genietbaar concert te worden met een gevarieerd programma

. Zin om het mee te maken? Het concert zal een breed geïnteresseerd publiek boeien. Met het aperitiefconcert wil Con Animo nog maar eens een versnelling hoger schakelen. Iedereen is van harte welkom. En leuk meegenomen, het concert wordt je gratis aangeboden door de Kermisvrienden Gijzenzele.

X