Overleden Zwalmenaar Buffalovrienden Zottegem geëerd tijdens spektakelmatch

Zondagnamiddag werd hulde gebracht aan Zwalmenaar Jens Bourdeaud’hui uit Zwalm. Hij overleed deze week onverwachts aan een hartfalen en was als fervente Buffalo supporter lid van supportersclub Buffalovrienden Zottegem.

Buffalovrienden bestuurslid Jens (28) wordt in Het Laatste Nieuws omschreven als een Buffalo in hart en nieren. Fanatiek, positief en ambiance-maker in de supportersbus. “Hij miste geen enkele wedstrijd”, klink het onder meer. Het onverwachte overlijden van de betreurde Jens ging zondagnamiddag niet onopgemerkt voorbij tijdens de voetbalwedstrijd KAA Gent – Club Brugge in de Ghelamco Arena in Gent. Een topwedstrijd die omschreven wordt als de ‘Slag om Vlaanderen’. Zijn (voetbal-)kameraden ontrolden in de 28ste minuut een spandoek met een foto van Jens en ook KAA Gent liet zich niet onbetuigd tijdens het emotionele eerbetoon. Zijn naam en foto werden geprojecteerd op het groot scherm in het stadion. Daarna werd zijn naam gescandeerd door alle supporters.

De NUUS-redactie betuigt haar diepste medeleven aan familie, vrienden en kennissen van Jens. 

Meer info over Buffalovrienden Zottegem via de link hieronder

Facebookpagina Buffalovrienden Zottegem

De geliefde club van Jens won de match met een spektakelscore van 6-1.

X