Balegem Leeft! wenst je veel plezier op wandelzoektocht

Mooie prijzen te winnen

Wil je er eens uit zijn en het niet ver moet zoeken? Dan is de wandelzoektocht die op zondag 12 september georganiseerd wordt door Balegem Leeft! een absolute aanrader. Je kan tussen 11 u en 15 u de start nemen van een wandeltocht van ongeveer 7 km. Start en aankomst aan Feestzaal De Steenput, Berg 11 in Balegem. Deelnemen kost 5 euro, inclusief een consumptie. Kinderen – 12 jaar mogen gratis deelnemen. Ook vlot toegankelijk voor rolstoel- en buggygebruikers. En leuk meegenomen, er zijn tien waardevolle prijzen te winnen. Schrijf je als de bliksem in via www.balegemleeft.be, bestuursleden Balegem Leeft! of aan de kassa.
Balegem staat voor een prachtige streek, wandelplezier en veel moois. Kom op zondag 12 september de troeven ontdekken van het authentieke Balegem. Het wordt een leuke wandelzoektocht. Leerrijk én ontspannend. De molengemeente Balegem is een ideale plek om te onthaasten tussen het vele groen en historisch erfgoed. Trek er met uw gezin, vrienden, kennissen, of op uw eentje, op uit, laat de drukte van alledag even helemaal achter je.
Je zult in Balegem een aantrekkelijk landschap zien, een prachtige groene parel. We kunnen het u aanraden, wie de wandelzoektocht meemaakt, zal daar geen spijt van hebben. Vele mensen kennen inderdaad de troeven niet van hun eigen streek. Dankzij Balegem Leeft! krijg je nu een unieke kans om deze troeven te ontdekken. Het wordt een verrassende tocht. Kom gewoon genieten van het panorama, het landelijk karakter van Balegem. De wandelzoektocht slingert langs rustige wegen, paadjes en weggetjes. Los de vragen op en wie weet win je één van de prachtige prijzen. Balegem Leeft! wenst je veel succes. Vertrek voor een ronduit spannende wandelzoektocht. Na de tocht kan je zalig nagenieten in feestzaal De Steenput.