Gilo Balegem neemt een vliegende start, Ready for take off

Oosterzele/ Balegem De leerlingen van het GILO in Balegem werden ontvangen aan de schoolpoort die als  vertrekhal was versiert voor het in vliegen van het nieuwe schooljaar. Iedere leerling kreeg daar zijn boardingpas. We nemen onze kinderen mee voor een schooljaar waarin we vliegen naar hun dromen en onderweg zoveel nieuwe dingen leren. Deze juffen en meesters zullen hun uiterste best doen om alle kinderen te leren vliegen naar hun dromen!

Zij krijgen daarbij ondersteuning van Juf Rebecca, Juf Els, Juf Farida, Juf Ruth en vele andere helpende handen die ervoor zullen zorgen dat GILO Balegem een goede vlucht zal nemen dit schooljaar! Na de verwelkoming van  Directeur Els Francois en het take off lied vertrok iedereen naar zijn vliegtuig klas.

X