Buitenkeuken voor kleuters in ’t Kapoentje te Hemelveerdegem.

Op 1 september 2021 zag men in de gemeentelijke kleuterschool ’t  Kapoentje te Hemelveerdegem (Lierde) alleen maar stralende gezichtjes want naast de buitenklas is er nu ook een buitenkeuken voor de kleuters. Een buitenkeuken die kon gerealiseerd worden met de opbrengst van het afhaal-eetfestijn.

De kleutertjes waren laaiend enthousiast met hun nieuwe keuken en gingen dadelijk aan de slag om lekkere taartjes te maken.

Kleuterschool ’t Kapoentje ligt midden in het groen in het mooie landelijke Lierde, waar kleuters leven en spelen met de natuur, waar elk kind zichzelf mag zijn. Met het jaarthema “Ge zijt wie ge zijt” belooft het een fantastisch jaar te worden.

Voor info of inschrijvingen kan men terecht bij de directrice Mevr. Magy Van Daele.

Kleuterschool ’t Kapoentje

Paepemunte 32 te 9571 Hemelveerdegem

Tel. 054/41 06 41 

magy.vandaele@gkslierde.be

www.gkslierde.be