Patrick en Patricia

30 jaar caféuitbater in DUC D’ORLEANS ( Zwalm)

Patrick De Rooze is dertig jaar de uitbater van café – taverne Duc D’Orleans aan het Hoofd in Zwalm-Hundelgem.  Een zekere Merchiers (8,5jaar) en wijlen Etienne Sturtewagen (21,5 jaar)  gingen hem vooraf.

Door corona is er veel veranderd vertelt Patrick maar nu zijn er ook de aanslepende werken op de Noordlaan ( 1,5 jaar) die ons parten spelen en ons veel hinder bezorgen. “Deze  werken lopen nu gelukkig stilletjes op zijn einde. Wij hebben hier  vooral  een rustig publiek dat hier komt genieten van een biertje. Uiteraard zijn we nog Orval ambassadeur  en bij ons kun je zowel een jong  als oud exemplaar drinken.  We hopen op een goede nazomer zodat het aangenaam vertoeven wordt op ons terras. We horen dat de Noordlaan op 11 september open gaat  zodat dit terug meer mogelijkheden biedt. We kijken er naar uit.”

 

 

X