Lions Oudenaarde-Vlaamse Ardennen organiseert terug een Lions Trail Run

Oudenaarde, zondag 3 oktober 2021.

De Lions Trail Run, een organisatie van Lions Oudenaarde-Vlaamse Ardennen, gaat door op zondag 3 oktober 2021.U kan kiezen voor de 10km Run (12 euro) startschot 10u of de 5 km Run/walk (10 euro) startschot 10u30 met vertrek en aankomst op de Markt.Dit event geeft de deelnemers de kans om de mooiste natuurpad in Oudenaarde stad te ontdekken t.v.v. Back on Track & Sterkk.

Door deze projecten te steunen, helpen we mensen getroffen door kanker een persoonlijke comeback te realiseren via sport. Alles wordt voorzien om de deelnemers een leuke, sportieve voormiddag te laten beleven: animatie, bevoorrading tijdens en na de inspanning, vestiaire en toiletten.

Inschrijven kan via deze link www.lcova.be/lions-trail-run, geen inschrijvingen ter plaatse.

X