CC Zoetegem: ook plaats voor kinderfeestjes

Nadat corona het vorige seizoen in het water deed vallen, kan het Cultuurcentrum Zoetegem nu opnieuw uitpakken met een volwaardig en gevarieerd cultuurprogramma 2021-2022 met een mix van muziek en humor, lezingen en poëzie, filmvertoningen en familievoorstellingen. Uitgebreide informatie hierover is terug te vinden via www.cczoetegem.be en in de brochure die verspreid werd tezamen met het jongste nummer van het Stedelijk Informatieblad. Bij CC Zoetegem is er weliswaar ook plaats voor de organisatie van een kinderfeestje, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een verjaardag.

De hele groep vriendjes kan dan eerst genieten van een leuke familievoorstelling of een mooie familiefilm en daarna zorgt CC Zoetegem, in samenwerking met het Cultuurcafé Foyer, voor pannenkoeken of een andere lekkernij en een drankje. Ook wordt feestdecoratie en knutselmateriaal voorzien. Vergezeld door minstens vijf vriendjes en/of vriendinnetjes krijgt de jarige bovendien zijn/haar toegangsticket gratis als verjaardagscadeautje. De ouder(s) van de jarige moet(en) wel zelf instaan voor voldoende begeleiding door volwassenen. Voor meer inlichtingen over of reservatie van zo’n kinderfeestje kan men terecht bij CC Zoetegem door middel van een e-mailtje naar uitbalie@zottegem.be of telefonisch via 09 364 69 33. De prijs bedraagt 4 euro per persoon + toegangsticket voor de film- of familievoorstelling.

X