© Afbeelding van Pete Linforth via Pixabay

Lezersbrief: “209 meldingen zijn van overlijdens na vaccinatie”

Lezersbrief 

“Reeds in de maand mei kondigde de commerciële zender (VTM) aan dat een bepaald merk niet meer zou besteld worden, enkel de geplande leveringen zullen uitgevoerd worden.

Op 23 augustus 2021 , opnieuw via de pers, vernemen we dat men stopt met het zetten van Astra Zeneca. Wat is de reden ? einde contracten ? En wat dan met het fameuze derde boostershot ? En wat als blijkt dat de fameuze antistoffen dalen na verloop van tijd ? Ook zou nu een medicatie opkomst zijn. Plotseling nu als iedereen bijna gevaccineerd is, eigenaardig !! Cijfers van Eudravigilance, Europese statistiekenbureau, via het FAGG van 09/09/2021, leert ons dat er 209 meldingen zijn van overlijdens na vaccinatie. (en dan nog de overledenen die niet in deze statistiek geregistreerd zijn). Er is geen gemeenschappelijk klinisch beeld, verschillende medische situaties, en er is een verschillende tijdspanne tussen toediening en overlijden. (schrijft men erbij of wat dacht je ?)  Een omzendbrief van het EMA leert ons het gevaar op trombosevorming, spijtig genoeg soms met dodelijke afloop, het gevaar van dit merk. Je leest in een officiële nota : “men weet het nog niet..” en “toch aangeraden te vaccineren …” (voor mensen die eerder al problemen hadden met trombose) Weinig wetenschappelijke overtuigingen. !!   In sommige landen is het geweerd wegens te ernstige bijwerkingen. Zelf heb ik ook zo’n geen te beste ervaring meegemaakt na toediening vaccinatie (AZ) Het zal U maar overkomen !! Akkoord : er is een wereldwijde pandemie, Maar is een mensenleven minder waard dan de statistieken ?  . De heren politici pleiten voor een verplichte vaccinatie voor sommige beroepen zoals het zorgpersoneel (veelal ingeënt met dit merk), maar zelf, voor het oog van de camera, nemen ze iets anders.  Daarom mijn vraag : wil je er aub met stoppen dergelijk product te verkopen aan de bevolking ? En dan de bewuste solidariteit. In plaats van een bepaalde groep altijd  te stigmatiseren o.a. die egoïsten (uitspraak een partijvoorzitter) zouden diegenen waar alles goed gelukt is met de vaccinatie toch  nog even solidair kunnen met de mensen die nu in  de  ernstige problemen zitten na vaccinatie. Er is altijd een beperkte groep mensen die om medische redenen niet kan/mag gevaccineerd worden. Hij zou beter als Vlaams parlementslid 1 minuut stilte kunnen vragen in parlement voor zij die overledenen zijn in naam van de wetenschap en statistieken. Tot slot nog dit : De media en ook wel de politiek helpt bijzonder goed mee om de mensen angst aan te jagen. Ieder jaar streven wereldwijd spijtig genoeg ook mensen aan griep en andere longaandoeningen, maar daar spreekt men weinig over. 5 mensen, die ik ken, zijn ziek geweest (waarvan 1 ernstig) en genezen van corona ( griepverschijnselen) en 4 personen die spijtig genoeg overleden na hun 2de fatale prik (AZ) (men zal natuurlijk zeggen : klinisch niet bewezen) en veel mensen met ernstige bijwerkingen na hun vaccinatie.”

Van Daele Geert-Zottegem

NUUS vindt het belangrijk dat iedereen aan de hand van een lezersbrief kan reageren op nieuws- en opinieartikels. Het publiceren ervan houdt geen enkele inhoudelijke goedkeuring door de redactie in. Het is uitsluitend de auteur die volledig verantwoordelijk is voor de inhoud van de lezersbrief. 

Extra

In onderstaand artikel lees je over de 209 meldingen van overlijdens na vaccinatie sinds de start van de campagne. Daarbij wordt vermeld dat bij vier daarvan een oorzakelijk verband met het vaccin waarschijnlijk wordt geacht. 

Meer dan 28.000 bijwerkingen gemeld na vaccinatie: deze zijn het vaakst gemeld

X