Vandaag, morgen én overmorgen: More Blues Fest 2021 met véél bijzondere gasten

Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 september is het tijd de 19de editie van het altijd gezellige More Blues Fest. Voor de 2de maal op rij op de koer van Eetcafé Pasta & Blues in Grotenberge.

Zoals steeds heeft organisator Filip Morre dankzij zijn grote netwerk gezorgd voor een grote verscheidenheid aan kwalitatieve bands genre roots, blues tot rock. “Van cigar box toestanden tot de wildste harmonicaspelers”, zegt Morre daarover. Er is eveneens terug een groot aanbod van eten en drinken: Hoevebrouwers, Perijo, alle Turbeau bieren van FDSVD, Roman,…

 

Vrijdag start om 19.30 uur met David Ronaldo & The Dice (blues, rock), daarna Bill & The Burners (harp) en om af te sluiten niemand minder dan Tiny Legs Tim die er zijn project “Call us when it’s over” komt voorstellen.

Zaterdag start al  14 uur met Jan Bruynooghe (roots), daarna The Rolls met o.a. Derek en Bruno Deneckere. Aansluitend is er een ‘bluesy feestje’ met “Old Skool” en ook “Sebi Lee Trio”. “Een veelzijdig pianist die vorig jaar reeds de boel in de fik stak” Daarna niemand minder dan zanger, pianist & promotor Paul Ambach aka Boogie Boy. Afsluiter is de Texaan Neil Black & The Healers.

Zondag start om 12 uur met de lokale swing en jive bom, Fifties Fever. Ook John Mary Go Round is van de partij: Cigarbox Michel van de vroegere Smooth & The Bully Boys. Vervolgens het Jan de Bruyn Trio die we vooral kennen van “The Crew”. Nieuw op de affiche is Dissidence Trio rond onze enigste Belgische harpspeelter Geneviève Dartevelle. Afsluiten doen we in stijl met The Missy Sippy All Stars XXL. Een tiental jonge getalenteerde muzikanten dat ons terug naar de roots van de blues zal doen reizen.

Presentator van het festivalweekend is Goes uit Sleine. “Ongehoord grappig”

Lees ook

Facebookevent More Blues 2021

Praktisch

Kaarten voor de vrijdag kosten € 20,00. Kaarten voor de zaterdag en zondag kosten telkens € 40,00. Een weekendkaart kost € 80,00. Kaarten via Free Entrance vzw op rekeningnummer BE02 1431 1537 5440 of aan de kassa. Voor info: Filip Morre 0475/632494 of filipmorre@outlook.be

Overzicht programma