Oosterzeelse wandelclub organiseert 22 ste Deliriumtocht in Melle

Wandelen, zegen voor lichaam en geest

Om er eens uit te zijn hoef je geen honderden kilometers te rijden. Waarom niet eens een keer op zaterdag 25 september 2021 deelnemen aan de vermaarde Deliriumtocht in Melle. Een heuse aanrader. Op 25 september is Melle de ideale uitvalsbasis voor een wandeling van 6, 12, 18 en 25 km. Aan u de keuze. De wandeltocht in het Land van Rode is de ideale combinatie tussen natuur en historie. Trek de wandelschoenen aan, ga naar het College Melle, Brusselsesteenweg 459. Organisator WSV Land van Rhode vzw wenst u een heerlijke wandeling. Je kan starten vanaf 7 u tot 15 u.

Ontdek in uw eigen tempo de schoonheid van het Land van Rode, de tocht slingert langs de vijvers, het Lammeken, Elsdries, brouwerij Huyghe, proefvelden LVO (rustpost, Burgemeester Van Gansberghelaan 115, Lemberge), Boshoek, Molenbeek, Dries, Gentbos… In Brouwerij Huyghe worden alle wandelaars getrakteerd op het bier der bieren, het wereldbefaamde Delirium Tremens. Wie geen bier lust kan een frisdrank nemen. Het Land van Rode is absoluut het verkennen waard. Ontdek de rust en de stilte, de mooie plekjes, dorpjes,..

De Oosterzeelse wandelclub is inmiddels al aan zijn 22 ste editie van de . WSV Land van Rhode vzw wil iedereen zelf actief aan het wandelen krijgen. Een lovenswaardig initiatief. Studies wijzen inderdaad op de fysieke, psychologische en sociale weldaden van het wandelen. Wandelen heeft een gunstige werking. Het is goed voor het humeur, het vermindert depressie, angst en stress. Het geeft een boost aan het zelfrespect. Wandelen is zeer gunstig voor het hart. Iedereen vindt op zaterdag 25 september wel een tocht die het best bij hem of haar past. De 30 km en 50 km gaan op deze editie niet door.
Wandel mee
SONY DSC

Nooit meegewandeld? Probeer dan eens de 6 km. Bedenk dat, welke afstand je ook kiest, de sociale meerwaarde niet te onderschatten is. Wandelen is een heerlijke manier om ‘quality time’ door te brengen met uw partner, gezin, vrienden, club of nieuwe mensen te ontmoeten. Dringend nood aan minder stress? Wandel op zaterdag 25 september gewoon mee. Je ontdekt veel groen en rust. Er worden vier wandelingen (6, 12, 18 en 25 km) uitgestippeld. Je hoeft alleen maar de pijlen te volgen. Graag deelnemen? Info: voorzitter Erik Lievens, erik-lievens@skynet.be, 0475 / 78 11 96, secretariaat Diana Scheirlinck, diana.scheirlinck@skynet.be, 0475 / 42 05 12.