Winnaars bloemenwedstrijd Oosterzele

De Mooiste siertuin bij Chantalle en de ecologische tuin was van Lien

Om de gemeente extra op te fleuren organiseerde Oosterzele afgelopen zomer een bloemenwedstrijd voor de inwoners. Met de actie willen ze de biodiversiteit een handje helpen. Inwoners konden deelnemen in drie categorieën: de mooiste siertuin, geveltuintje en ecologische tuin.

In totaal namen 21 bewoners deel. Er werden twee categorieën beoordeeld de Mooiste siertuin vond de jury bij Chantalle Van den Bossche en de leukste ecologische tuin was die van Lien De Coene. Ze kregen een mooie Oh-cheque voor de lokale handel ter waarde van 150 euro. Ook de andere deelnemers kregen een (troost)prijs.

In het najaar start Oosterzele met een campagne om geveltuintjes te ondersteunen met technische hulp.