Zottegem: uit de paperassen van ’t stad

  • Na een zomerreces van drie maanden – de laatste bijeenkomst dateert van 21 juni – wordt op maandag 20 september om 20 uur opnieuw verzamelen geblazen voor de gemeenteraad en aansluitend de raad voor maatschappelijk welzijn (OCMW). Deze vergaderingen kunnen voortaan ook weer fysiek doorgaan, niet zoals gewoonlijk in de Ridderzaal van het Kasteel van Egmont maar in de zaal Bevegemse Vijvers wegens daar meer ruimte en dus toch nog coronaveiliger. Beide zittingen zijn openbaar en voor iedereen toegankelijk (wel nog mondmasker verplicht bij binnenkomen en verlaten van het gebouw en bij verplaatsingen binnenin).

 

  • De provincie Oost-Vlaanderen organiseert van maandag 4 tot zondag 10 oktober de ‘Week van de Markt’ en op voorstel van de dienst middenstand heeft het Zottegemse stadsbestuur beslist om deel te nemen aan deze campagne ter promotie van de wekelijkse markt. Met een spaarkaartenactie zullen marktbezoekers vier cadeaubonnen ter waarde van 25 euro kunnen winnen en ook zal op de dinsdagmarkt van 5 oktober een promotiestandje ingericht worden.
X