Voorwaarts Gijzel Oosterzele moet vol aan de bak tegen Zeveren Sp.

Tijd voor eerste punten

Tegen FC Edeboys verloor Voorwaarts Gijzel Oosterzele voor de derde maal op rij. Troosteloos laatste. VGO is van zijn roze wolk getuimeld. 0 op 9 en na drie matchen nog geen enkele keer gescoord. Quo vadis, Voorwaarts Gijzel Oosterzele? Uiteraard waren het bestuur en de fans ontgoocheld na de match in en tegen FC Edeboys.
Na de trip in Wetteren – ten – Ede met lege handen terug naar Oosterzele. FC Edeboys leek een haalbare kaart, de thuisploeg knokte zich naar een 3 – 0 zege. De ganse VGO entourage kijkt nu uit naar het eerste punt(en)gewin. Zondag 26 september (aftrap 15 u) moet het er ‘boenk’ op zijn tegen Zeveren Sp, zesde in de stand met 6 punten. VGO moet vol aan de bak gaan. Toegegeven, Voorwaarts Gijzel Oosterzele kende al geen te beste voorbereiding, de resultaten vielen tegen. Het bleek meteen dat er serieus moet gesleuteld worden aan het spelsysteem.
Er is uiteraard nog geen sprake van paniek, maar natuurlijk kan men niet tevreden zijn na de schabouwelijke 0 op 9. Het wordt tijd dat er resultaten worden geboekt, die beantwoorden momenteel niet aan het DNA en het niveau van Voorwaarts Gijzel Oosterzele. VGO kampt met een gebrek aan offensieve efficiëntie. Ook defensief staat VGO er niet. Er werd nog niet gescoord na 270 minuten voetbal. VGO krijgt momenteel rake klappen. Hoog tijd dat de spelers uit het dal klimmen. Tegen Zeveren Sp. met een sterke prestatie de vele vraagtekens uitwissen, dat wordt de boodschap van het VGO – team. Een zege kan de spelers en de club al een eind op weg helpen. Zondagnamiddag 26 september moet VGO uitpakken met een gave prestatie. Maar VGO staat voor een moeilijke opgave. Zeveren won op speeldag drie met 1 – 0 tegen Zottegem, één van de titelkandidaten. Het wordt een cruciale wedstrijd. Met snelheid en een gezonde dosis agressie in het spel wil men Zeveren voor de bijl. Zonder complexen spelen. Met power en karakter naar de eerste broodnodige zege. De flair van vorige seizoenen moet terugkeren. Met de steun van de fans moet Voorwaarts Gijzel Oosterzele in de kortste keren helemaal terug zijn. Voetbalminnend Gijzel – Oosterzele wil opnieuw veel plezier beleven aan zijn hartsclub.
X