Eerste 11.11.11 Quiz in Zottegem was groot succes

In het ontmoetingscentrum van Strijpen werd voor de eerste maal een quiz georganiseerd door de 11.11.11 afdeling van Zottegem ten voordele van het goede doel. De 23 deelnemende ploegen beten hun tanden stuk op de 8 verschillende vragenrondes en 2 tussenrondes.

Uiteindelijk trokken ‘De Huyghenoten’ aan het langste eind en wonnen ze de quiz met een nipte voorsprong.

“Ook alle andere ploegen scoorden zeer verdienstelijk. Iedereen mocht een mooie prijs uitkiezen aan onze goedgevulde prijzentafel”, vertelt Katrien Callebaut van 11.11.11 Zottegem. “De quizzers zorgden er tevens voor dat de gemotiveerde helpers van de lokale afdeling de handen vol hadden met het bedelen van drank en hapjes. Een welgemeend ‘dank u wel’ aan alle helpende handen is dus zeker aan de orde! Dankzij het succes van de quiz en de lovende commentaren van de deelnemende ploegen zijn er al plannen om volgend jaar een nog betere editie in elkaar te boksen!”

Meer info?

Website 11.11.11 Zottegem