Festival van Vlaanderen : Air for Six in Brakel

Music and Flowers for Brexit

Op zaterdag 2 oktober, om 20u, is het Festival van Vlaanderen te gast in de Sint-Pieters-in-de-Bandenkerk van Nederbrakel.

Ook na de Brexit blijven we in de ban van de Britse muzikale traditie. De zes zangers van Air for Six dompelen ons onder in de vocale rijkdom van de Engelse ensembletraditie. Op het programma staan enkele grote namen uit de romantische school, waaronder Ralph Vaughan Williams en Edward Elgar maar de de beroemdste Engelse componist uit de twintigste eeuw: Benjamin Britten. Air for Six duikt echter ook de hedendaagse Britse popmuziek in met The Beatles!

Air for Six bestaat uit sopranen Liesbeth Devos en Astrid Stockman, mezzosopraan Inez Carsauw, tenor Adriaan De Koster, bariton Joris Derder en bas Charles Dekeyser.

Toegangskaarten zijn vooraf te koop in de bib of op de dienst voor toerisme en kosten 12 euro (10 euro voor 60+ en 5 euro voor jongeren onder de 26). Vooraf reserveren kan via brakel.bibliotheek.be (kies dan voor activiteiten). Of via deze

link

Een organisatie van de Werkgroep Festival van Vlaanderen Brakel en de bib, met de steun van de Culturele Raad Brakel en Farys.