Langs Melse Kunstenaars

De raad voor cultuur en vrije tijd van de gemeente Melle engageert in samenwerking met het gemeentebestuur beeldende kunstenaars in de gemeente om op zaterdag 2 en zondag 3 oktober hun atelier open te stellen voor het brede publiek.
Na een succesvolle eerste editie in 2017 riep de raad voor cultuur en vrije tijd opnieuw kunstenaars in Melle op om samen de deuren open te stellen. Twintig kunstenaars reageerden op deze oproep. Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober is het publiek welkom tussen 13 en 18 uur op verschillende locaties.

‘De belangstelling bij de artiesten is alvast groot’, zegt Linda De Geest, voorzitter van de raad voor cultuur en vrije tijd. ‘Tegenover de vorige keer is het aantal deelnemende artiesten verdubbeld. Daarom stellen we deze keer ook geen fietsroute voor. Iedereen kan zelf kiezen welke kunstenaars hij wil gaan zien. Intussen hebben zich nog geïnteresseerden gemeld en we denken na over een bijkomende formule om nog meer te doen rond onze lokale beeldende kunstenaars.’

http://Info : www.melle.be/langs-melse-kunstenaars

De deelnemende kunstenaars en locaties zijn:
Guy Timmerman (beeldhouwwerken, tekeningen en installaties) – Oude Brusselseweg 3
Veerle Coucke (schilderijen) – Brusselsesteenweg 34
Lieve Demasières (keramiek)
en Nico Van Staden (schilderijen, beeldhouwwerken en keramiek) – Begoniastraat 2
Arnold Verhé (schilderijen) – Merelbekestraat 69
Dirk Biesemans (vioolbouwer) – Tulpenhof 10
Hilde Janssens (tekeningen)
Pen Stewart (Schilderijen en boeken)
Jan Schelstraete (schilderijen en sculpturen) – Studio M, Molenweg 10
Gerda Blindeman (schilderijen en beelden) – Koningin Fabiolalaan 21
Ludwina Degryse (tekeningen, aquarellen en schilderijen) – bibliotheek, Kruisstraat 2a
Isabel Bouttens (illustraties en animatiefilms) – Vossenstraat 52 (enkel op zondag)