Zorgen LierdeLovers enkel voor kleine egeltjes, of is er meer aan de hand?

Paul Van Wambeke

Dat de kersverse vereniging en haar initiatiefnemer Paul Van Wambeke al in het nieuws kwamen door voor enkele egelweesjes de geschikte adoptieouders te vinden weet ondertussen waarschijnlijk iedereen. Doch is dit alles wat de LierdeLovers doen?

We veronderstellen het niet doch we dienen echter nog enkele dagen geduld te hebben vooraleer de sluier wordt opgelicht en het (voorlopige) programma bekend gemaakt zal worden.

We kunnen echter wel een tipje van de sluier oplichten en al verklappen dat LierdeLovers een vereniging is die als doel heeft om Lierde zowel op openbaar als op privéterrein mooier, groener en kleurrijker te maken en daardoor de bevolking ook milieubewuster. Voorstellen om dit te verwezenlijken zullen vanuit de vereniging zelf en de inwoners komen en zullen na optimalisatie aan het schepencollege worden voorgelegd.

We zijn echt benieuwd wat de LierdeLovers nog allemaal in petto hebben.

Als  je interesse hebt lid te worden, de vereniging te steunen en/of mee te werken kan je contact opnemen met Paul Van Wambeke, Opstaldries 29 te 9572 Lierde.