Gemeente Oosterzele doet mee aan de Week van de Markt

Van 4 tot 10 oktober 2021 organiseren de Provincie Oost-Vlaanderen en EROV opnieuw de Week van de Markt. Tijdens die week staan de marktkramers en de marktbeleving centraal. Van de 60 Oost-Vlaamse gemeenten hebben er 49 een wekelijkse markt! waarvan 37 Gemeenten deel nemen. Je koopt er lokale, verse en kwalitatieve groenten, fruit, vlees, zuivel, maar ook kledij, huisraad en zoveel meer. Dit alles vind je vlakbij, in je eigen of naburige gemeente. Doe lokaal en koop op de markt!

Er valt heel wat te winnen! Verzamel 3 stempels van 3 verschillende kramen tijdens je aankopen op de markt en maak kans op leuke prijzen (cadeaubonnen en Oh-bonnen) geschonken door de marktkramers en de gemeente Oosterzele. Op de marktdag (4 oktober in Gijzenzele en 6 oktober in Scheldewindeke) kan je je volle spaarkaart in de urne van de dienst Lokale Economie deponeren. Voor de 1ste keer zal je ook op de maandagmarkt in Gijzenzele je spaarkaart kunnen laten volstempelen!

De provincie Oost-Vlaanderen voorziet ook verschillende prijzen zoals een Weekendje weg in Oost-Vlaanderen, een etentje bij een ambassadeur Lekker Oost-Vlaams en pakketten Oost-Vlaamse streekproducten en Fair Trade producten. De deelnemende gemeenten sturen een extra ‘volle spaarkaart’ per deelnemende markt naar de Provincie Oost-Vlaanderen. Uit deze geselecteerde spaarkaarten worden de winnaars getrokken.

Oosterzele heeft twee markten op maandag te Gijzenzele en de woensdag markt te Scheldewindeke. Er staan zijn ook groenten of kippen kramen in enkele deelgemeenten, groeten op zaterdag dorp Oosterzele, rondpunt Balegem op zondag voormiddag.