Spaghetti-afhaalfestijn bij De Hoop Zottegem

Door en ten voordele van het dagcentrum De Hoop voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel wordt binnenkort weer het jaarlijkse spaghetti-festijn georganiseerd. Omdat de coronacrisis toch nog niet helemaal achter de rug is, is ervoor geopteerd om op veilig te spelen en deze activiteit daarom nogmaals volgens de afhaal-formule te laten verlopen. De opbrengst van het spaghetti-festijn is ditmaal bestemd voor het buurtproject ‘Een warme tuin’.

Voor wie de werking van het dagcentrum en vooral de kwaliteitsvolle begeleiding van de cliënten een duwtje in de rug wil geven, maakt De Hoop zowel versbereide spaghettisaus aan 10 euro per liter als een volledige, ook huisgemaakte spaghettimaaltijd met saus en kaas aan 15 euro per persoon klaar (beide ook vegetarisch, zelfde prijs). Een fles bijpassende wijn (rood of wit) of een pakket van zes flessen ZIMbier-van-het-huis kost 10 euro.

Sympathisanten kunnen hun bestellingen plaatsen, ten laatste op maandag 4 oktober, door een formuliertje in te vullen via dehoopzottegem.be/spaghetti, door middel van een e-mail naar dehoop@sezz.be of telefonisch 09 364 87 03. De bestellingen kunnen dan afgehaald worden in het dagcentrum aan de Zuster Angelalaan 1 (in de nieuwe wijk Lelie achter het AZ Sint-Elisabeth) op woensdag 13, donderdag 14 en vrijdag 15 oktober, telkens tussen 9 en 17 uur (uur naar eigen keuze, te vermelden bij bestelling).