Zaterdag 9 oktober: Bles Bierhappening in Zottegem

De BierLiefhebbers van de EgmontStede (BLES) zijn, na een jaartje stilte, zeer blij dat ze iedereen op zaterdag 9 oktober opnieuw kunnen verwelkomen op hun bierfestival om te genieten van lekkere bieren.  Als vanouds in de feestzaal van de Bevegemse Vijvers. Er wordt gewerkt met het Covid Safe Ticket. Afspraak van 14 tot 23 uur.

“De Coronacrisis heeft er bij de meeste brouwerijen zwaar op ingehakt. Daarom kiest BLES ervoor om de lokale brouwerijen een hart onder de riem te steken. De focus van het festival is lokaal. ‘We willen de brouwerijen uit eigen streek de steun geven die ze verdienen’.”, zegt Kristof De Vos namens BLES. “Velen hebben echter niet stil gezeten, want verschillende brouwers zullen een nieuw bier presenteren op de BLES bierhappening. Met Beerbird uit Erpe-Mere is er zelfs een brouwerij bij die nog maar 2 maanden de deuren heeft geopend.”

“Om alles veilig te kunnen laten verlopen volgens de geldende maatregelen wordt er tijdens deze 27ste editie gewerkt met het Covid Safe Ticket. Ook werd het aantal brouwerijen iets verminderd. Zo kunnen we er zaterdag 9 oktober tussen 14u en 23u in de feestzaal van de Bevegemse vijvers samen een echt feest van maken.  BLES kijkt er in elk geval naar uit om weer te kunnen klinken op onze gezondheid!”

Meer info?

Website: www.bles.be

E-mail info@bles.be

Facebookpagina Bles vzw

X