©Sophie Richez - Week van de markt

De gepersonaliseerde totebags vliegen de deur uit op de dinsdagmarkt te Ninove

De actie, week van de markt, ging door tijdens de dinsdagmarkt van 5 oktober. Als prijs voorzag de stad 600 linnen bedrukte tassen en vier stedelijke geschenkbonnen van 125 euro, te besteden bij de lokale handelaars.

©Sophie Richez – Gepersonaliseerde linnen zak van stad Ninove

Je kreeg een spaarkaart als je iets aankocht aan een marktkraam. Je moest drie stempels verzamelen per spaarkaart. De volle spaarkaarten kon je deponeren in de wedstrijdbox, terug te vinden op de Graanmarkt bij de stand van lokale economie.

De eerste 600 deelnemers die een volle  spaarkaart in de wedstrijdbox deponeren,  kregen een gepersonaliseerde totebag (één exemplaar per deelnemer).

De vier hoofdprijzen worden de week nadien verloot. De uitreiking van deze prijzen gebeurt op dinsdag 12 oktober, om 12 uur ’s middags op de Graanmarkt.

Ook de provincie voorziet prijzen. Deze worden verloot tussen de deelnemende gemeenten. De bekendmaking  gebeurt 2 weken na de ‘Week van de Markt’. De winnaars worden hiervan zelf op de hoogte gebracht.

©Sophie Richez – Week van de markt
©Sophie Richez – Week van de markt
©Sophie Richez – Week van de markt
X