Seizoencafé opent opnieuw de deuren

Voor een warm Landskouter

Op zaterdag 16 oktober wordt in het Gemeenschapscentrum IJzeren Hekken in Landskouter het ‘Seizoencafé’ opnieuw geopend. De vereniging is maar al te blij dat het na die vermaledijde coronaperiode opnieuw de deuren wagenwijd mag openen.
‘De laatste bijeenkomst in het Seizoencafé dateert in de lente 2020. Om precies te zijn, op zaterdag 14 maart. Om middernacht ging toen de eerste lockdown in’, vertelt Ulrik De Wachter, één van de drijvende krachten van het ‘Seizoencafé’. ‘In volle coronatijd heeft de vereniging niet stil gezeten. We organiseerden een fietszoektocht, wandelingen doorheen de deelgemeenten van de fusiegemeente en een Halloweentocht. We gaven ook drie kranten uit. Jammer, we konden in die periode geen enkel sociaal event organiseren in het Gemeenschapscentrum IJzeren Hekken. Maar nu is het Seizoencafé terug, het is toegelaten om binnen in het GC IJzeren Hekken te komen zonder mondmasker’, vervolgt Ulrik De Wachter.
Op zaterdag 16 oktober vanaf 19 u is iedereen opnieuw welkom in het GC IJzeren Hekken. ‘We nemen de draad weer op, die we  willens nillens moesten laten vallen’, klinkt het heel strijdvaardig en optimistisch bij de kopstukken van het Seizoencafé.
X