Politiezone Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem neemt afscheid eerste politie-inspecteur Katrien Watté

Begin oktober nam de politiezone Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem afscheid van eerste politie-inspecteur Katrien Watté onze politiezone. Ze maakt de overstap naar het CIC Oost-Vlaanderen (Communicatie- en InformatieCentrum) in Gent.

“Katrien (links vooraan op de foto) begon op 01/09/1994 bij de toenmalige gemeentepolitie van Herzele. Zij deed 17 jaar interventies. In 2009 maakte ze mee de overstap naar het nieuwe politiegebouw, gelegen aan de Meengracht 1 te Zottegem”, aldus de politiezone Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem. “Sinds 2011 maakte ze deel uit van de wijkwerking Zottegem. Ze maakte tevens deel uit van de dienst Jeugd & Gezin en behandelde er voornamelijk de dossiers die hiermee verband hielden, o.a. de opvolging in het kader van intrafamiliaal geweld, onaangekondigde huisbezoeken, verontrustende situaties binnen de familiale kring, moraliteitsonderzoeken, enz… Daarbovenop  maakte Katrien tot nu toe deel uit van de dienst slachtofferbejegening. Ze stond onder andere ook in voor het brengen van slecht nieuws naar aanleiding van bv. zelfdoding, verkeersongevallen, enz … Wij danken Katrien voor de jarenlange samenwerking en wensen haar veel succes in haar nieuwe uitdaging!”

Nog op de foto (vlnr.)
  • Commissaris Gerry Verlinden (coördinator LRD/ Slachtofferbejegening/Slechtnieuwsmelders)
  • Jeugdinspecteur Erik Erpels (Dienst Jeugd/Gezin voor Herzele & Sint Lievens Houtem – Slechtnieuwsmelder/Slachtofferbejegenaar)
  • Eerste Hoofdinspecteur met specialiteit politieassistent Marc De Buyst (diensthoofd)
  • Hoofdinspecteur Annelies De Cooman (Dienst jeugd en gezin)
X