Dames Saturnus Michelbeke (Liga A) gaan thuis van start tegen Charleroi

competitie 2021-2022 volleybal

Morgen zondag 10 oktober gaat de damesploeg van Saturnus Michelbeke thuis van start tegen Charleroi. In twee weken speelt Michelbeke tweemaal thuis in de  Averbo sporthal van het bloemendorp. Volgend weekend op 17 oktober is dit tegen Gent. De aanvang van de wedstrijden is 17.30u.  Vorig weekend is men van start gegaan met een uitwedstrijd bij Oudegem en werd er verloren met 3-1.

De kern voor dit seizoen  bestaat uit Lisa Neyt, Marie-Helena Verlinden, Yasminne Tomme, Goele Van Den Ouweland, Hanne De Schrijver, Jitse Verbinnen,  Dauphine Vander Schelden, Louka Maertens, Nel Sercu, Sofie Goossens, Anka Waelkens, Kaatje Masschaele, Patrycja Lichodzijewska.

Coach blijft Audry Frankart (T1) en (T2) is Geert Van Den Berge.  . De doelstellingen voor dit seizoen is eindigen vanaf de vijfde plaats. Hoe hoog de lat  gelegd  gaat worden zal blijken na de seizoenstart . Na de twee thuiswedstrijden moet men tweemaal  uit spelen bij Tchalou ( Chapelle -lez- Herlaimont)  in de buurt van Charleroi en naar Antwerp.

Saturnus Michelbeke bracht begin dit jaar  minder goed nieuws met de melding  dat het de zaak voor bekeken hield op het hoogste niveau. Stichter  en ere-voorzitter Herman De Croo zagen dit evenwel niet zitten en er werd met succes naar versterking gezocht voor een ruimer bestuur.

 

 

 

X