Merelbeke start een digitaal vrijwilligersloket

Het lokaal bestuur Merelbeke start vanaf 1 november 2021 met een digitaal vrijwilligersloket: www.giveaday.be/merelbeke.

We voorzien op woensdag 27 oktober 2021 om 17 uur een infomoment in het Cultuurhuis (theaterzaal) om het vrijwilligersloket toe te lichten. Je kan je hiervoor tot en met woensdag 20 oktober 2021 inschrijven via https://forms.gle/kWkA7UWcpQGckc1m8.
Het is de bedoeling om de communicatie met onze vrijwilligers te verbeteren. Zo kunnen we documenten gemakkelijk opstellen en vlotter met jullie delen (bijvoorbeeld de informatienota, kostenvergoeding). We kunnen het vrijwilligersloket ook gebruiken voor planning van vrijwilligersactiviteiten.
We beheren je gegevens uiteraard volgens de privacyregels. Je krijgt een automatische mail vanuit Give a Day dat je vrijwilligersprofiel is aangemaakt. Vergeet niet je profiel te activeren door op de knop te drukken in de mail. Daarna kan je inloggen en kan je je gegevens raadplegen en beheren.
Als je nog vragen hebt, geef zeker een seintje aan je contactpersoon voor vrijwilligerswerk.

X