Scheldewindeke, Etienne rooit bio aardappelen met paard voor Broederlijk delen

Aardappelen rooien, zoals vroeger. Op zaterdag 16 oktober om 14 uur

Etienne De Keukeleire haalt twee paarden en een rooiploeg van stal voor het uitrijden van bio aardappelen. Op zaterdag 16 oktober om 14 uur op het veld aan het einde van de dreef (Hofkouter) naast het witte huis nr 39, er loop een wegel naar het veld. Etienne beid ook de mogelijkheid om zelf je bio – aardappelen voorraadje te rapen. Ook kan je een wandeling in het overstromingsgebied van Moorsele maken. Wie aardappelen zegt, denk  natuurlijk ook aan frietjes, deze worden ter plaatse met de hand geschild en gesneden tot frieten, je kan ze ter plaatse proeven. Deze activiteit is ten voordele van broederlijk delen. Etienne beidt ook de mogelijkheid tot aankoop of bestellen van bio groenten.

 

X