Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

Pro-Patria plechtigheid op het kerkhof in de Groenstraat te Zottegem.

Op 23 oktober om 14:00uur kerkhof in de Groenstraat te Zottegem.

Op het kerkhof in de Groenstraat is er een uniek grafmonument dat 100 jaar geleden werd opgericht voor de Zottegemse gesneuvelden van WO1, later werd er aan de muur een stuk bijgebouwd voor de WO2 gerepatrieerde gesneuvelden.

Dit uniek monument in Vlaanderen zal dienen als decor voor deze herdenkingsplechtigheid. De Oud-Strijders en Veteranen vereniging NSB Groot-Zottegem, in samenwerking met het War Heritage Institute van Defensie, een Pro-Patria om 14 u een plechtigheid op het kerkhof in de Groenstraat te Zottegem.

X