Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

Kom rondkuieren, snuffelen, …in Moortelbosstraat in Oosterzele

Garageverkoop op zaterdag 30 oktober

Op zaterdag 30 oktober vanaf 10 u tot 17 u kan je in de Moortelbosstraat in Oosterzele terecht voor een garageverkoop. Oude spullen hebben een ziel. Wie spullen graag een tweede leven gunt zal moeten afzakken naar de Moortelbosstraat. Een lijst met deelnemers zal bij de standjes liggen. Naast een vrijhaven voor interessante koopjes is deze garageverkoop een sfeervol gebeuren waarin schattenjagen, grabbelen en afdingen centraal staan.
Kom gewoon rondkuieren, snuffelen en tegelijk de koop van je leven ontdekken. Mooie dingen voor weinig geld. Je gaat op de garageverkoop in Oosterzele op een ontspannende manier allerlei curiosa, waardevolle spullen, leuke hebbedingetjes op de kop tikken. Vaak is de regel, hoe volkser hoe beter. De curieuzeneus, de verzamelaar, de antiekliefhebber, de prijsbewuste, de snuisterraar, de snuffelaar,…één voor één zullen ze de standjes afschuimen. Je zal er veel bruikbare en nog nuttige stukken op de kop tikken. Tweedehandsspullen zijn vaak toffer dan nieuwerwetse spullen, vaak kwalitatief beter en je haalt een origineel stuk in huis dat niemand anders heeft. Je kan echte koopjes doen. Afdingen hoort er bij op zo’n tweedehandsstrooptocht. Vragen hoeveel iets kost en zeg hoeveel je wil geven. Ofwel is het goed, ofwel wordt een middelweg gezocht. Iedereen komt op de garageverkoop, van chique madammen tot giechelende tieners. Onbevangen rondwandelen. Je staat soms versteld wat mensen wegdoen.
Het ‘Klein Geluk’ (Artisanale bakker, Moortelbosstraat 25) zal op zaterdag 30 oktober uitzonderlijk open zijn. De organisatoren wijzen er op dat de straat niet verkeersvrij wordt gemaakt, dus voorzichtigheid wordt geboden. Het is eveneens verboden te parkeren op/en of voor opritten. Meer weten? Info: nathalie.de.geyter1@telenet.be.
X