Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

Theater BERG 30 opent opnieuw de deuren in januari 2022

Verlangend uitkijken naar ronduit schitterend programma

‘Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar…de kogel is door de kerk, we hebben de knoop doorgehakt, Theater BERG 30 gaat pas zijn deuren openen eind januari 2022’, klinkt het hoopvol in het Theater BERG 30 in Balegem. Het Kunstencentrum mag trots zijn op zijn programma 2022. Leen Persijn en Jaak Vermeulen, de drijvende krachten achter BERG 30, hebben een pittig cultuurprogramma klaar. Theater Leen Persijn blijft zijn deuren wagenwijd openzetten voor alle geïnteresseerden die zich willen verrijken met toneel, kleinkunst, voordracht, muziek…Kortom, een uitgebalanceerd pakket, voor elk wat wils. ‘’Tot weerziens in januari 2022’, klinkt het optimistisch bij Leen en Jaak. Smul mee van de verrassingen die het Kunstencentrum in petto heeft. Het programma 2022 oogt veelbelovend.

Leen Persijn mag in haar eigen theater de spits afbijten. Op donderdag 27 januari brengt ze ‘Springlevend’, een programma vol energie, waarin woordkunstenares Leen Persijn met een knipoog, het spook van de nakende ouderdom een hak wil zetten. Noteer alvast donderdag 24 februari, het is uitkijken naar ‘Simone Milsdochter, lecture performance over goed en kwaad, over arm en rijk en andere toevalligheden’. Muziekliefhebbers kijken alvast uit naar donderdag 31 maart, goed nieuws voor de fans van het Lamotal Quartet met Koen de Cauter, het mag tonen wat het nog in petto heeft. Op donderdag 28 april kan je komen genieten van ‘Ze zijn me vergeten’, een theatermonoloog naar een novelle van Eric Schneider met Frans Maas. Rasecht Gentenaar Wim Claeys zakt op donderdag 26 mei af naar BERG 30 met ‘De Zwanenzang van Karel Waeri’. Donderdag 29 september krijg je aanstekelijke muziek van Marc Hauman en groep, denkend aan Wannes Van de Velde en Dirk Van Esbroeck. Jo De Caluwe brengt op donderdag 27 oktober ‘De Raadsheeren van Nevele’, naar Cyriel Buysse. Muziekliefhebbers worden op donderdag 24 november verwent met Derek & Yves Meersschaert versus Borremans & Spillaert. De voorstellingen gaan telkens door om 20 u. Interesse? Lid worden? Info en reservatie: theater.leenpersijn@telenet.be, 09/ 360 39 25.

X