MFL-Herzele klokt voorlopig af op 14.609,50 euro!

MFL-Herzele, de goededoelenactie die de laatste weken Herzele in de ban hield, kende dit weekend haar hoogtepunt met een 36 uur durende radiomarathon op Radio Star.

Halloween 2018

Feestcomité Leeuwergem organiseert 16de halloweenwandeling

Op zaterdag 30 oktober organiseert Feestcomité Leeuwergem de 16de editie van haar befaamde halloweenwandeling.

Het gaat naar goede gewoonte om een kindvriendelijke wandeling van ongeveer 7 kilometer met onderweg enkele standjes waar versnaperingen worden aangeboden. Na afloop kan je in de start- en aankomstplaats van het ontmoetingscentrum van Leeuwergem terecht voor een snoepworp en een muzikaal optreden. Deelnemen kost 5 euro per persoon bij reservering en 6 euro per persoon aan de kassa. Kinderen jonger dan 12 jaar oud nemen gratis deel. Inschrijven wordt aangeraden en kan via FeestcomiteLeeuwergem@hotmail.com of 0497/39.32.81. “Het optreden van Ftakkie start om 21.30 uur en de snoepworp staat om 22.30 uur gepland”, geven bestuursleden Arne De Koninck en Stephanie Baele nog mee.

Lees via deze link meer via het Facebookevent van de wandeling

X