Basisschool Hunnegem wordt op 29 oktober voor één dagje de griezeligste school


Geraardsbergen. Basisschool Hunnegem in de Gasthuisstraat wordt op 29 oktober voor één dagje niet de warmste, maar de griezeligste school. Kelly Van Hoorde van het artiestenbureau Axion zal het alvast op school laten spoken.

‘We gaan op vrijdag 29 oktober van start door de kinderen te verwelkomen op spookachtige wijze door onze heks en haar assistent Mr. Pumpkin. Vervolgens toveren we de refter om in een griezelig sfeertje en zal onze candybar vol gruwelijk lekkers eveneens opgesteld worden als dessertbuffet bemand door heks Candy. De kinderen zullen kunnen smullen van akelige tarantula’s, wormen, afgehakte vingers, oogballen, draculatanden en zoveel meer…’, licht Kelly toe.

Artiestenbureau Axion
Als zaakvoerster van artiestenbureau Axion, heeft zaakvoerdster Kelly Van Hoorde zich laten overtuigen om dit schooljaar in de ouderraad van de Basisschool Hunngem in de Gasthuisstraat te Geraardsbergen in te stappen.
Aanvankelijk heb ik lang getwijfeld, omdat ik een ontzettend druk, zelfs een hectisch leven leid… ‘Maar met het idee in mijn achterhoofd dat het tenslotte normaal gezien het laatste schooljaar is dat mijn oudste zoon er op school zit – aangezien hij in het zesde leerjaar zit – hakte ik op 1 september de knoop door en nam de beslissing om er toch voor te gaan’, geeft Kelly nog mee.

Kelly heeft als doel is vooral Basisschool Hunnegem terug wat meer leven en vooral sfeer in te blazen. ‘Als onderdeel van artiestenbureau Axion, run ik namelijk eveneens www.axionkinderfeestjes.be .Wat kan een school zich nog meer wensen?’
De directie was alvast laaiend enthousiast over haar ideeën om wat meer kleur te geven aan feestdagen en speciale gelegenheden zoals Halloween, Sinterklaas, Kerstmis en Pasen.

Voor één dagje wordt de school op vrijdag 29 oktober niet de warmste maar wel de griezeligste school omgetoverd.

Voor meer info of boekingen mag er uiteraard altijd beetje reclame gemaakt worden met de links naar de websites

www.artiestenbureau-Axion.be
www.axionkinderfeestjes.be

Julien Borremans