Actie Zottegem Winkelcentrum: laatste ‘stempeldagen’

Wie kans wil maken om mee in een prijzenpot van 22.400 euro te delen, heeft hiervoor nog maar tijd tot en met zondag 31 oktober.

Dan eindigt immers de vijfde najaarsactie van de handelaarsvereniging Zottegem Winkelcentrum. Nadat de vorige vier edities (waarmee o.a. tweemaal een wagen en elektrische fietsen te winnen waren) telkens over een periode van ongeveer drie maanden liepen, werd ervoor geopteerd om deze vijfde en eerste jubileumeditie in een nieuw kleedje te steken. Zodoende loopt deze actie ditmaal alleen in deze maand oktober maar wel zal ze 224 gelukkige winnaars van een waardebon van 100 euro opleveren.

Wie hiervoor in aanmerking wil komen – je kan zelfs meerdere waardebonnen winnen – kan deelnemen door aan de hand van een spaarkaart zes stempels te verzamelen bij evenveel verschillende handelaars. Alleen volle en originele spaarkaarten (geen kopieën) zijn geldig en kunnen gedeponeerd worden in de daartoe bestemde bus bij één van de 66 deelnemende winkeliers, vooral uit het stadscentrum maar ook uit deelgemeenten (alle namen vermeld op de spaarkaart). De hele wedstrijd gebeurt onder toezicht van een gerechtsdeurwaarder. De trekking vindt plaats op zondag 21 november om 15 uur. Uit de ingezamelde spaarkaarten worden dan 224 winnaars geloot (+ 50 ‘reservewinnaars’) die per mail op de hoogte zullen gebracht worden. Als zij hierop niet reageren binnen de tien dagen, gaat de waardebon naar een ‘reservewinnaar’ (in volgorde van trekking). Wie meerdere spaarkaarten indient, kan meer dan één waardebon winnen. Alle winnaars zullen uitgenodigd worden om op maandag 6 december hun prijs persoonlijk in ontvangst te nemen (locatie wordt later meegedeeld).

X