Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

KVV Windeke en KFCE Moortsele zijn klaar voor de clash

Zondag 31 oktober, 15 u

Wie graag de derby KVV Windeke – FCE Moortsele wil zien moet zondag 31 oktober (aftrap 15 u) naar het terrein van KVV Windeke.  ‘We zijn klaar voor de clash’, klinkt het in Scheldewindeke en Moortsele. Beide teams focussen zich op de derby. Het wordt een interessant duel.
KVV Windeke (14 de, 6 punten, één match minder) en KFCE Moortsele (11 de, 10 p.) azen allebei op hun derde seizoenzege. Zowel Windeke als Moortsele willen continuïteit leggen in hun prestaties. Het wordt zo wie zo een duel op het scherp van de snee. Hoe leerzaam wordt KVV Windeke  – KFCE Moortsele? Het wordt uitkijken naar de negende speeldag in derde provinciale B . Men rekent op een pittig derby. In een derby gelden altijd andere normen.
KVV Windeke wil zijn teleurstelling tegen Heusden (6 – 2 nederlaag)  doorspoelen. FCE Moortsele sleepte tegen HT Zwijnaarde in extremis nog een punt uit de brand. Beide teams willen dit seizoen een goed figuur slaan in derde provinciale, waar ook nog derby’s wachten tegen Melsen, HT Zwijnaarde, VC Zwijnaarde, Cercle Melle, Bottelare, Gavere – Asper.  Derde provinciale is een rare reeks, iedereen kan van iedereen winnen. Er zal in elke match tot het uiterste gegaan moeten worden om goede resultaten te oogsten. Details beslissen dikwijls over winst of verlies. Het derby  leeft bij de spelers, het bestuur, de fans. Het wordt een interessante partij. De burenstrijd, altijd iets speciaals. In beide ploegen heerst een toffe sfeer en een toffe groep spelers. Het eergevoel bij de beide teams is groot. Een spannende derby in het vooruitzicht en bovendien valt er in zo’n duel altijd wat extra te beleven. Beide teams gaan zondag resoluut voor de drie punten. Wie wint de slag? Zeg maar dé prestigeslag. Het terrein van KVV Windeke is zondagnamiddag the place to be. KVV Windeke en KFCE Moortsele rekenen elk op de drie punten én op hun supporters. Gaan kijken is de boodschap.
X