Octopus-wegmarkeringen in Brakel

 

In Brakel werden vanaf  gisteren 11 schoolomgevingen voorzien van Octopus-wegmarkeringen. Deze wegmarkeringen op bovenvermelde locaties maken de weggebruiker er attent op dat ze zich in schoolomgevingen bevinden. De veelkleurige markeringen zorgen ervoor, samen met de al aanwezige Octopus-palen, dat de schoolomgevingen in het oog springen. De markeringen zijn aangelegd in thermoplasten; een slijtvaste, milieuvriendelijke en duurzame vorm van wegmarkeringen. Binnen de twee dagen moet het volledige plaatje afgewerkt zijn waardoor alle schoolomgevingen begrensd worden door de Octopus-wegmarkeringen”, zegt schepen van mobiliteit Sabine Hoeckman.

 

Kostprijs: 40.180 euro.

 

Aantal schoolomgevingen: 11

Klavertje 4 Steenweg 93
t Knuffeltje Muiterij 3
Basisschool De Rijdtmeersen Wielendaalstraat
Het Groene Lilare Opbrakel Sint-Franciscusstraat 7
KTA Brakel &  Viso Cor Mariae Kasteelstraat 32
Sint-Augustinus Driehoekstraat 42a
Kleuterschool Valkenberg Schoolstraat 6
Het Groene Lilare St.-Maria-Oudenhove Kasteeldreef 2
Het Groene Lilare Michelbeke Groenstraat 15a
Het Groene Lilare Zegelsem Teirlinckstraat 22
Het Groene Lilare Elst Terwalle 24

 

 

X