Super-weekend bij KSV Sottegem: halloweenspaghetti én topaffiche

Supporters en sympathisanten van KSV Sottegem maken zich op voor een super-weekend. Vrijdag 29 en zondag 29 oktober vindt de eerste editie plaats van het Halloweenspaghetti-evenement (take-away of ter plaatse) en zaterdag komt Standaard Denderleeuw A langs voor de topaffiche in de reeks. 

“Na jaren van vallen en opstaan heeft de oudste club van Zottegem tegenwoordig weer de wind in de zeilen”, zegt Steven Verlinden van de KSV supportersclub. “Geen gekke dingen meer en werkend met eigen jeugd, bouwt men in alle rust verder aan de toekomst van Geel en Blauw. Meer nog, KSVS met stichtingsjaar 1922 en stamnummer 225, viert na nieuwjaar haar eeuwfeest en dat zal met verschillende activiteiten gepaard gaan. Zo komt binnenkort bijvoorbeeld de unieke, gelimiteerde en genummerde reeks van KSV-champagne uit om het eeuwfeest een eerste keer in de picture te zetten.”
“Komend weekend wordt eveneens bijzonder, op vrijdag- en zondagavond pakken de Egmontjongens uit met een 1
e editie van de Halloweenspaghetti: take-away of gezellig ter plaatse zal traiteur Vijls overheerlijke spaghetti serveren aan democratische prijzen. Zaterdag dan weer is het sportieve hoogmis, om 19u30 staat met de komst van Standaard Denderleeuw A, outsider voor de titel, dé topaffiche van de speeldag gepland. Mits een goed resultaat daar wenkt de 1e periodetitel voor Geelblauw wat alvast een eerst bekroning zou zijn op de knappe seizoenstart. Allen van harte welkom !!”

Bestellen?

Spaghetti kan online besteld worden via deze link

X