Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

Halloween in Leeuwergem met Covid Safe Ticket

Via deze link kunt u in een eerder NUUS-bericht meer lezen over de Halloweenhappening met wandeling, snoepworp en muzikaal optreden waarvoor het Feestcomité Leeuwergem op zaterdagavond 30 oktober voor de 16de keer afspraak maakt. In verband hiermee laten de organisatoren nu ook weten dat het, ingevolge de opnieuw verstrengde coronamaatregelen, verplicht is om een Covid Safe Ticket voor te leggen voor deelname aan de activiteiten die in het Ontmoetingscentrum plaatsvinden. Aan wie dit niet kan, zal helaas de toegang tot de zaal moeten geweigerd worden.

Verkeersmaatregel – Wij kunnen hier ook nog aan toevoegen dat er naar aanleiding van deze Halloweenhappening op het Sint-Eligiusplein op zaterdag 30 oktober van 17 uur tot middernacht een parkeerverbod zal gelden en geen verkeer zal toegelaten zijn. De toegang tot dit plein aan de kerk zal afgesloten worden ter hoogte van de Gentsesteenweg en t.h.v. de Bosstraat.

X