Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

Officiële opening Fietssnelweg deel Balegem/Zottegem “Snijdreefken”.

Fietssnelweg terug 750 meter langer

Fietssnelweg F417 tussen Balegem Zuid en Zottegem is officieel open. Het nieuw tracé bedraagt is 720 meter langs de spoorlijn L122 tussen de Provinciebaan op de grens van Balegem en Elene en eindigt in de buurt van Rijkbos. Die is het eerste deel op grondgebied op Zottegem en komt Gent een stukje dichter bij.

Oosterzele heeft hard gewerkt om de fietsverbinding tussen Gent en Zottegem te realiseren waardoor op het grondgebied van Oosterzele reeds de verbinding tussen Scheldewinde en Moortsele werd gerealiseerd en vandaag dus ook de verbinding tussen Balegem-Zuid en Zottegem. We zijn dan ook verheugd dat door de opening vandaag van dit deel van de fietssnelweg de fietsers van Balegem-dorp in 1 stuk kunnen door rijden tot in Zottegem. En veilige fiets verbinding voor het fietsende school jeugd. Met deze fase overschrijden wij de gemeentegrens en gaat de fietssnelweg naadloos over op grondgebied Zottegem.De grote oversteek verteld Christ Meuleman.Het gemeentebestuur van Oosterzele werkt naarstig verder om in een volgende fase de verbinding tussen Balegem-Dorp en Scheldewindeke te kunnen realiseren.

X