Lokaal Bestuur Zwalm organiseert opnieuw een inclusief Sint Feest

Hoor wie klopt daar…

Sinterklaas en Boekenpiet brengen alle brave Zwalmse kindjes graag een bezoekje op zaterdag 4 december. Ze trakteren je op de muzikale voorstelling ‘Het lied van Boekenpiet’ en een lekker(e) ontbijt of brunch.

Pietleutig brengt zijn één uur durende voorstelling ‘Het lied van Boekenpiet’ om 8.30 u. en om 11.00 u. in de Zwalmparel. Tijdens de voorstelling kan je genieten van een lekker ontbijt of brunch. Na de voorstelling krijgen de kinderen een pakje van de Sint.

 

Voor kinderen met extra ondersteuningsnood organiseert het lokaal bestuur opnieuw een aparte ontmoeting met de Sint. In 2019 werd dit voor het eerst georganiseerd en dit was een absolute meerwaarde voor de aanwezige families om op deze manier een aangenaam Sinterklaasfeest bij te wonen. Vaak is de drukte van een Sinterklaasfeest te veel voor sommige kinderen. In GC De Munk kunnen ze in alle rust de Sint en enkele pieten ontmoeten, ontbijten en spelen. Deze aparte ontmoeting vindt plaats om 10.30 u. en de plaatsen hiervoor zijn beperkt.

 

Het Zwalms Sint Feest blijft laagdrempelig en is gratis voor Zwalmse kinderen tot en met 12 jaar. Oudere kinderen en ouders betalen 2 euro of een halve euro met de vrijetijdspas.

Inschrijven kan via de gemeentelijke webshop of aan het onthaalloket in het gemeentehuis.

Het evenement wordt georganiseerd onder voorbehoud van de geldende corona maatregelen.

 

 

Contact:

Lokaal bestuur Zwalm

Afdeling Vrije Tijd: Jasmien Eekhaut, jeugd@zwalm.be, 055 480 587

www.zwalm.be