Prijsuitreiking zomer wandelzoektocht ingericht door de Seniorenadviesraad BRAKEL

De seniorenadviesraad Brakel organiseerde een wandelzoektocht op het grondgebied van Brakel van 1 juli tot en met 31 augustus 2021. Iedereen kon deelnemen!

Je kon kiezen uit drie verschillende routes. Er werd gestart aan het kantoor van de toeristische dienst, gelegen aan de Markt in Brakel en waren identiek tot onder de spoorwegtunnel achter het industrieterrein. Vandaar splitsten de rondes van 5,42 km, 08,85 km en 14,45 km. Er kon aan de drie tochten deelgenomen worden en per tocht diende een afzonderlijk antwoordformulier ingediend te worden.

Het was de bedoeling om tijdens de wandeltocht op bepaalde plaatsen vragen te beantwoorden, waarvoor soms wat zoekwerk nodig was. Er werd één punt per goed antwoord gerekend op iedere vraag en een schiftingsvraag was voorzien.

143 deelnemers hebben een antwoordformulier ingediend en op vrijdag 05 november zijn de prijzen uitgereikt door eerste schepen Marleen Gyselinck en schepen Marijn Devalck.

Winnen een geschenkbon van 50 euro, geschonken door de gemeente Brakel en de Seniorenadviesraad Brakel en in te ruilen bij de plaatselijke handelaars:

D’Hose Auke – Van Den Berghe Thomas – Vandendaele Alwin – De Bock Marnicq – D’Hose Robbe – De Bock Anneleen – Kindts Ghislaine