Zwembad Bevegemse Vijvers: terug naar gewone werking

Zoals eerder al aangekondigd, wordt er in het stedelijk zwembad Bevegemse Vijvers vanaf deze maand november terug aangeknoopt met de gewone (precorona) werking. Dit betekent dat, na de tijdelijke aanpassing van de openingsuren omwille van de herfstvakantie, vanaf maandag 8 november voor het publiekszwemmen opnieuw standaardopeningsuren van toepassing zijn. Een overzicht daarvan vind je hieronder:

 

De aandacht wordt er op gevestigd dat het ochtend- en middagzwemmen (op weekdagen) uitsluitend voor baantjeszwemmen bedoeld is. Recreatief zwemmen kan op elk ander publiek moment maar ook dan worden steeds 2 à 3 banen voorbehouden voor baantjeszwemmers. Met deze terugkeer naar de gewone werking komt er dus een einde aan het zwemmen op reservatie. Men kan ter plaatse een dagticket kopen maar voor wie dit wil, blijft het mogelijk om – zoals tijdens de voorbije coronaperiode – op voorhand een ticket aan te kopen via de webshop. Ook de beurtenkaarten en abonnementen worden opnieuw beschikbaar. Er is toegang tot het zwembad tot 30 minuten vóór het sluitingsuur; men mag in het zwembad blijven tot het effectieve sluitingsuur.