Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

Vandaal met bijzondere boodschap in Leliestraat Zottegem

Een vandaal die wagens bekraste in een ondergrondse parking aan de Leliestraat in Zottegem liet daarbij een bijzondere boodschap achter. Op de wagens die hij bekraste, zie foto’s, maar op een briefje dat hij daarbij achterliet.

Buurtbewoners laten weten dat het om feiten gaat die al sinds mei aan de gang zijn. Eind oktober, begin november ging het om bijna dagelijkse feiten: bekrassen van wagens, brand stichten, saboteren van camera’s… De politie van de politiezone Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem laat weten dat er sinds half oktober vijf meldingen zijn geweest van beschadigingen en dat er aangezien het onderzoek nog niet volledig is afgerond momenteel geen verdere info kan worden verstrekt. Op onze vraag of er een verband is met het vandalisme/beschadigingen op andere locaties laat de politie dat dat uit verder onderzoek zal moeten blijken. Buurtbewoners laten ons ondertussen weten dat er de laatste dagen geen nieuwe feiten werden gepleegd.

X