Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

AZ Sint-Elisabeth Zottegem: tearoom opnieuw dicht

De cijfers liegen er niet om: de besmettingen en de ziekenhuisopnames gaan weer de hoogte in en omwille van deze ongunstige covid-situatie is binnen het AZ Sint-Elisabeth Zottegem de (noodzakelijke) beslissing genomen om de deuren van de ziekenhuistearoom die na meer dan anderhalf jaar sluiting pas sinds kort weer geopend werden, al meteen opnieuw te sluiten, vanaf woensdag 10 november.

De situatie en evolutie zal verder maandelijks geëvalueerd worden en van zodra dit mogelijk is, zal deze beslissing herzien worden. In afwachting kan wie bij een ziekenhuisbezoek behoefte heeft aan een drankje of een snack, hiervoor terecht aan de automaten op de weg naar de dienst radiologie (route 76), de dienst isotopen (route 103) en de spoedgevallendienst (route 112)..

X