Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

VZW On Stage pakt uit met muziekquiz, streekbieren en comedy

Place to be: Den Amb8

VZW On Stage is springlevendiger dan ooit en presenteert met veel goesting een Feestweekend. Noteer alvast met stip: vrijdag 26 en zaterdag 27 november 2021, Trefcentrum Den Amb8, Lange Ambachtstraat 42, Oosterzele. Quiz je graag,  ben je een fanaat van stand-up comedy, kom dan genieten van Lukas Lelie, Bas Birker en MC Stijn Verdegem.  Je bent in Den Amb8 op de juiste plek.
Schrijf je gewoon in voor de muziekquiz op vrijdag 26 november. Deuren om 19 u 30, de eerste vraag wordt afgevuurd om exact 20 u. VZW On Stage houdt van stiptheid. Een quiz waaraan je veel plezier gaat beleven. Je krijgt vragen over de beste muziek van de laatste decennia. Tegelijkertijd  genieten van streekbieren, waan je in de zevende hemel. Deelnemen kost 20 euro per ploeg, 4 personen per ploeg. Info en inschrijven, ga als de bliksem naar www.vzwonstage.be. On Stage garandeert een plezante en leuke muziekquiz. Moet je de slimste mens van de wereld zijn?  Een muziekfanaat? Een primus? Driemaal neen. Lang geleden dat je nog eens aan een quiz deelnam? Geen enkel probleem. Je krijgt ruim de tijd om in ploegverband het antwoord te zoeken. Ontdek, wat een heerlijke bieren in ons eigen gemeente en de regio gebrouwd worden.
Vzw On Stage wist Stijn Verdegem, Lukas Lelie en Bas Birger te strikken, drie namen die naam en faam hebben in ons comedy-wereldje. Zeker weten, je keert tevreden en hernieuwd naar huis. Het avondje staat voor humor en nog eens humor. Snel wezen. Reserveer vandaag nog uw tickets: www.vzwonstage.be. Je gaat met Lukas Lelie, Bas Birger en Stijn Verdegem drie zuivere stand-up comedians aan het werk zien, ongefilterd, extra vierge en van eerste persing. Een stand-up voorstelling meepikken, is één van uw zinvolle vrijetijdsbestedingen. Je krijgt een humorcocktail met een karrenvracht lachvitaminen, ludieke persoonsgebonden verhalen, herkenbare situaties, en uiteraard een hoop luchtige kul. Lachen, brullen, gieren: gegarandeerd. (mvdv, foto’s ddl)
X