Tijdens het Bombelbas festival in Zottegem afgelopen zomer © Rode Kruis Zottegem

Opnieuw afhaal-eetfestijn bij Rode Kruis Zottegem

Omdat de coronacrisis nog steeds niet helemaal achter de rug is, werd binnen het Rode Kruis Zottegem beslist om het jaarlijkse eetfestijn opnieuw niet (zoals normaal) in een zaal te laten doorgaan maar voor de tweede keer (zoals vorig jaar) te vervangen door een afhaal-editie. Hiervoor wordt met alle sympathisanten afspraak gemaakt op zaterdag 20 november maar aangezien de maaltijden (dag)vers bereid zullen zijn, kan men ze zich het hele weekend laten smaken.

Het menu biedt keuze uit:

  • Vispannetje in wittewijnsaus, met brunoisegroenten en puree (17 euro)
  • Varkenswangetjes, met rauwkost en frietjes (17 euro)
  • Kip archiduc, met rauwkost en frietjes (17 euro)
  • Gehaktballetjes in tomatensaus, met rauwkost en puree (17 euro; kinderportie 10 euro)
  • Wijn: wit/rood/rosé (15 euro/fles)
  • Schuimwijn (18 euro/fles)
  • Chocomousse / rijstpap (4 euro)

Kaarten zijn te verkrijgen bij de bestuursleden en vrijwilligers. Bestellingen kunnen tot en met woensdag 17 november ook online gebeuren via het daartoe voorziene formulier op www.rodekruis.be/zottegem of via de Facebookpagina van het Rode Kruis Zottegem. De maaltijden kunnen dan op zaterdag 20 november tussen 10 en 14 uur afgehaald worden op de parking naast het Rode Kruis-lokaal aan de Meerlaan 48 (oud-politiehuis). Gevraagd wordt om een eigen draagtas of -bak mee te brengen. De opbrengst van dit afhaal-eetfestijn is bestemd voor de aankoop van nieuw materiaal voor de R.K.-hulpdienst. Wie aan het eetfestijn niet kan deelnemen, kan de werking van Rode Kruis Zottegem ook steunen met een gift op rekeningnr. BE34 0013 2910 3090 (fiscaal attest vanaf 40 euro).